Kraljica Elizabeta II nakon dva meseca izašla iz karantina! Sa 94 godine jaše konja! (FOTO)

Foto: Tanjug/ Steve Parsons/Pool via AP
92

Kraljica Elizabeta Druga (94) je nakon dva meseca karantina izašla napolje i pokazala da joj virus ne može ništa čak i u tim godinama.

Na fotografiji koju je Bakingmenska palata objavila, britanska kraljica uslikana je kako jaše 14 godina starog ponija po imenu Balmoral Fern u parku koji okružuje dvorac Vindsor.

Od uvođenja mera karantina u Velikoj Britaniji, Elizabeta Druga živi u Vindsoru sa suprugom, princom Filipom jer oboje spadaju u rizičnu grupu starijih koji su podložniji zarazi korona virusom.

Kraljica je poznata kao ljubitelj životinja, a posebno je naklonjena konjima i psima. Kad se sredinom marta iz Bakingmenske palate preselila u Vindzor, usred pandemije koronavirusa, navodno je sa sobom povela i svoja dva velška korgija, Kendi i Vulkan.

Na novim fotografijama ona nosi ružičastu maramu preko glave koju su svi zapazili, bele rukavice i jaknu od zelenog tvida i ne krije da uživa u jahanju i u 94. godini.

Foto: Tanjug/ Steve Parsons/Pool via AP

 

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More