Najpopularniji Amerikanac u Srbiji konačno dobio naše državljanstvo (FOTO)

Foto: printscreen/ Instagram
300

Amerikanac Čarls Kater, koji se pre 10 godina zaljubio u našu zemlju i svojim snimcima na Jutjubu pokupio simpatije gledalaca iz Srbije i celog sveta, danas je dobio srpsko državljanstvo.

Američki bloger i jutjuber naterao australijski univerzitet da ukloni lekcije koji su sadržali uvrede prema Srbima (VIDEO)

“Na putu da pokupim svoj srpski pasoš i ličnu karticu! Biće to veoma ponosan trenutak; možda bi 5. jun trebalo da bude moja slava!
Biću prvi dvostruki građanin u svojoj porodici! Moja majka nije ni odlepila zbog toga kad sam joj rekao; bila je srećna zbog mene!”, napisao je Kater na svbojoj Fejsbuk stranici.

Kater, koji je odrastao u Grinapu u državi Ilinois, je kao menadžer programa “Work and Travel” stigao u Srbiju 2010. i od tada je, kako kaže, pokušao da živi na obe destinacije. Ovaj program omogućuje studentima da letnji raspust provedu u Americi, gde dobijaju priliku da rade, ali i da se druže sa vršnjacima sa celog Balkana.

Amerikanac u srpskom karantinu: Bolje što sam ovde, Srbi znaju kako da prežive katastrofe (VIDEO)

Izvor Objektiv.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More