Đokovići ipak u Sarajevu, širok osmeh i odmah “pala” prva fotka (FOTO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Darko Vojinovic
454

Novak Đoković se nedavno oporavio od koronavirusa, a kako se ova zaraza pojavila na turniru Adria Tour, koji je on organizovao, njegov prvobitni dolazak u Sarajevo, u kom je trebalo da igra egzibicioni meč protiv Damira Džumhura, je otkazan.

Ipak Đoković je doputovao jutros u Sarajevo, a sada je osvanula i njegova prva fotografija iz glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Kako prenose bosanski mediji, Novak je u Sarajevo stigao sa majkom Dijanom i ocem Srđanom.

Pojavio se nasmejan i raspoložen, te se fotografisao sa jednom od radnica na aerodromu.

Novak je na kratko spustio masku tokom fotografisanja, a svima je odmah privukao pažnju njegov širok osmeh.

– Stigli su jutros čarter letom. Poseta nije najavljena i kratko je boravio na aerodromu. Ubrzo su ga napustili i ne znamo u kojem su pravcu otišli – navodi izvor portala Radiosarajevo.ba sa sarajevskog aerodroma.


Đoković je, kako se navodi, trebalo da poseti Sarajevo 5. jula, kada je trebalo da odigra egzibicioni meč sa Damirom Džumhurom, ali je taj meč otkazan.

Džumhur je trebalo danas da se sretne sa Đokovićem u Sarajevu, ali do susreta neće doći, jer je bosanskohercegovački teniser na odmoru u Neumu.

Klix.ba piše da bi Novak trebalo da poseti Piramide sunca u Visokom.

Njegov domaćin u Visokom će biti Semir Osmanagić.

Đokovići ostaju u BiH do srede.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More