Naša Srpkinja među najboljim studentima na prestižnom američkom koledžu! (FOTO)

Foto: PrintScreen/Instagram
505

Sara Kljajić, uspešna dvedesetjednogodišnjakinja iz Kruševca, stipendista je na čuvenom američkom koledžu u Vermontu. Ona je uspešno završila prvu godinu studija ekonomije i kineskog jezika, a prethodno je znanje sticala na Keble Koledžu u Oksfordu.

Zahvaljujući usavršavanjima širom sveta, a pre svega zahvaljujući svom trudu i znanju, nagrađena je dvonedeljnim programom na Jejlu u oblasti prava i ekonomije kao jedna od sto pedeset najboljih kandidata, piše Serbiantimes.info.

Sara je ovim uspehom postala prva osoba iz Srbije, koja je dobila priliku da učestvuje u letnjoj školi na prestižnom Američkom koledžu.

Izuzetno praktično znanje iz ekonomije stekla je Bangladešu, koorganizatorka prvog Balkan Youth forum-a na Jejl Univerzitetu, govori italijanski i kineski jezik.

View this post on Instagram

Got it from mama💐

A post shared by Sara Kljajic (@saraprille) on

Tokom školovanja u Hong Kongu, Sara je kroz igru, pesmu, živu reč pokušala Srbiju da predstavi u najboljem svetlu, a kako i sama kaže, to joj je pošlo da rukom.

Na nama je da se uzdamo da će to isto činiti i tokom svog boravka na Jejl Univerzitetu.

View this post on Instagram

Ice cream lover🍦

A post shared by Sara Kljajic (@saraprille) on

Izvor SerbianTimes.info
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More