Boško je pokušao da letuje u Srbiji i besan je: Nikako ne pravite moju grešku! Bolje bih se proveo u Sibiru!

foto:Youtube Printscreen
249

Boško Đokić (30) iz Beograda na vreme se spremio za to da će odmor zbog situacije sa korona virusom provesti u Srbiji. Da iskoristimo žargon kojem smo izloženi od marta – preduzeo je sve preporučene mere. Čak tri puta je rezervisao smeštaj. Ono što je od njegovog odmora ostalo sve je – samo ne lep provod.

Tri pokušaja “turizma” u Srbiji u prethodnih mesec dana:

Nedelju dana pre dolaska a mesec dana nakon rezervacije dobijam poziv “e brate zaje*o sam, izvini molim te, već je jedna žena rezervisala mesec dana pre tebe baš te termine, molim te izvini, evo sad ću da ti nađem nekog drugog”.

Ne želim da mi ti, prijatelju, ništa nalaziš.

Zlatibor – rezervišem preko Bukinga smeštaj, stiže mi posle sat vremena poruka “moraćemo da odbijemo, nema ko da vas primi tad za taj apartman, evo vam broj vlasnice možda ima neki drugi”.

Trebalo je da dođemo u petak u 21h… Kako se baviš turizmom ako nema ko da ti sačeka goste?!?!

Drina – bukiram preko Airbnb, automatski se prihvati rezervacija, nakon 2 minuta mi piše vlasnik “ne znam kako ste bukirali, ali baš pre 15 min je neko drugi ovo bukirao preko druge platforme, baš vaše datume…”

Ok cancel i refundiraj mi da dobijem ceo iznos.

Uz to još par predloga da se čujemo i rešimo jer airbnb budale hehe ne radi im broj…

Iskreno se nadam, da će vam svima koji ste abnormalno podigli cene i rešili da masno zaradite od ovog s*anja, doći na naplatu ova bahatost, bezobrazluk i neprofesionalnost”,, poručio je besni Beograđanin.

Boško nije jedini sa ovakvim iskustvom. Kuće za odmor po Srbiji digle su cene i po nekoliko hiljada evra, a komentari sa društvenih mreža su urnebesni.

 

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More