Srpkinja briljira na Londonskom fakultetu, svojim govorom oduševila sve u UN! (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube/BrainzTV
75

Interesovanje za društvene nauke, mlada Beograđanka ispoljila je već u osnovnoj školi, posvećujući vreme analiziranju istorijskog i sociološkog štiva, koje je nadograđivala, da bi danas osigurala mesto na prestižnom King‘s College-u u Londonu!

Mina Popara, ističe da je njen prvi uzlet u međunarodne vode bila Konferencija UN u Beogradu, na kojoj se kao učesnica istakla izuzetnim diplomatskim veštinama. Kako i sama kaže, to je bila prekretnica za njeno školovanje i u daljoj budućnosti, prenosi SerbianTimes.info.

Foto: PrintScreen/YouTube/BrainzTV

Već naredne godine godine, našla se sa one druge strane stola, gde je imala priliku da presedava simulacijom konferencije UN na kojoj je učestovalo pedeset učesnika iz inostranstva.

Veštinu govorništva i javnog nastupa stekla je na brojnim međunarodnim konferencijama, koje su joj kasnije otvorile vrata i pružile šansu za buduća usavršavanja.

Foto: PrintScreen/YouTube/BrainzTV

Regionalni master “Studije Mira” na Fakultetu političkin nauka, kako i sama kaže, najzaslužniji je za njene stipendisane studije u Velikoj Britaniji, kojima je obezbedila godinu dana školovanja na vodećim svetskim univerzitetima. Ona se opredelila za King‘s College, departman studije rata, gde će se baviti međunarodnim sukobima, bezbednošću i razvojem.

Ova talentovana i ambiciozna devojka, višestruko je odlikovana nagradama za nastup i govorništvo na modelima Ujedinjenih nacija, na prestižnoj Bimun konferenciji istakla se izuzetnim diplomatskim znanjem, besprekorno poznavanje međunarodnih odnosa pokazala je kao predavač na Kipru, briljantna studentkinja Međunarodne bezbednosti i razvoja na King‘s College-u u Londonu!

Izvor SerbianTimes.info
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More