Srbi i Bojsi su neraskidivo vezani! Dokumentarac o Beogradu uskoro pred publikom, a on ovaj deo grada ne može da izbaci iz uma (FOTO, VIDEO)

Foto/Promo/wolf-entertainment.com
408

Legendarni glumac Džon Čalis veliki je ljubitelj Srbije, Beograda, a kao dokaz ovih reči je i to da je snimio dokumentarac o našoj prestonici. Čuveni Bojsi iz popularne serije “Mućke” ekskluzivno za objektiv.rs otkriva odakle mu ideja da snimi dokumentarac o Beogradu, zašto voli Srbe, kao i da li rakija može da zameni brendi.

Znali smo da Del Boj ima 24 litara jugoslovenskog rizlinga u garaži, ali da li ste znali da je Bojsi snimio dokumentarac o Beogradu? Upravo o tome smo pričali sa legendarnim Džonom Čalisom.

“Pre nekoliko godina sam izdao svoju autobiografiju i na potpisivanju knjige sam upoznao televizijsku ekipu iz Srbije, koja me je zamolila za intervju. Rekli su mi da su “Mućke” izuzetno popularne u Srbiji, a ja sam prvo mislio da se šale, nekako mi je bilo neshvatljivo. O vašoj zemlji sam tada znao samo osnovno. Čuo sam za užasne ratove i malo o istoriji. Međutim, mnogo toga sam naučio tokom poslednjih godina, tada sam i shvatio koliko volite našu seriju. Srbiju sam prvi put posetio 2013. godine i bio sam oduševljen reakcijom ljudi. Tada sam upoznao Lazara Vukovića, producenta i režisera filma “Bojsi u Beogradu”. Predložio mi je da dođem u Beograd i da snimimo film koji će pokušati da odgovori na pitanje – kako su “Mućke” postale kulturološki fenomen u Srbiji?” rekao je Čalis za Objektiv.

Izvor Objektiv.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More