Zbog cigare BOSANAC visio u vozu u Nemačkoj na brzim prugama! Zbog njega kasnili vozovi a sledi mu i kazna

Foto: Pixabay
43

Kao u akcionim filmovima dogodila se nesvakidašnja scena na nemačkim prugama, a glavni akter je Bosanac!

Zbog jednog državljanina Bosne i Hercegovine (35) u ponedeljak je došlo do poremećaja nemačkog železničkog saobraćaja.

Kako se navodi, Bosanac se vozio u brzom Intersiti Ekspresu na liniji Beč – Berlin. Voz je nešto posle 18 sati stigao na glavnu stanicu Hale, a putnik iz Bosne i Hercegovine napustio je voz na peronu 12 zbog predaha za pušenje, dok je njegov prtljag ostao u vozu.

Nešto duže se zadržao te je zakasnio da uđe u vagon pre nego su se vrata zatvorila, a voz krenuo.

Usledila je drama jer je Bosanac, prema policijskom izveštaju, skočio, stao između lokomotive i prvog vagona i uhvatio se za napojne vodove voza koji inače juri i do 320 km/h.

Jedan promatrač je primietio šta se desilo i upitio poziv hitnim službama. Državna policija je potom obavestila pokrajinsku policiju i železnički centar za vanredne situacije, da bi konačno poruka putem radija stigla i do mašinovođe.

Intersiti Ekspres je prisilno zaustavljen na stajalištu Landsberg, gde su policajci sa sirenama uhvatili “slepog putnika”. Srećom, ostao je nepovređen u ovoj opasnoj avanturi, prenosi Radio Sarajevo.

Bosanca očekuje prijava o upravnom prekršaju, a verovatno će se suočiti i s tužbom “Dojče Bana”. Naime, Intersiti Ekspres je, zbog uviđaja, kasnio 56 minuta, a još dva voza nisu mogla da ispoštuju satnicu voznog reda.

Izvor Radiosaravjevo.ba
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More