Dečak koji je osvojio Srbiju! Narod je oduševljen i tvrde da je dvogodišnji Stefan Karađorđević – kraljević iz bajke! (FOTO)

foto:Youtube Printscreen
56

Nedavno su naslovnu stranu jednog magazina krasili Karađorđevići – princ Filip i princeza Danica sa sinčićem Stefanom, a isti dan čitava Srbija pričala je samo o tome koliko je dvogodišnji dečak lep!

Društvene mreže usijale su od komentara na račun simpatičnog mališana, čije su plave loknice i zelene oči osvojile Srbiju.

“Nerealno je lep mini Karađorđević”, “Lutka od deteta”, “Presladak”, “Kakve predivne lokne i mnogo je sladak”, “Luče”, “Šećer, mali princ”, “Kao kraljević iz bajke”, “Pravi carević”, samo su neki od hiljade komentara istog tipa na Tviteru.

View this post on Instagram

Желимо да вас поздравимо из нашег дома у ком у изолацији проводимо последње две недеље. Сигурни смо да знате колико је важно да у овим данима пандемије сви будемо у својим домовима јер на тај начин показујемо одговорност према себи и својим ближњима али и према читавом свету. Самодисциплина свих нас, предан рад стручњака, слога и љубав су наша највећа снага у овим изазовним временима. Чувајте се и #ОстанитеКодКуће колико год је то могуће🙏🏻 #СачувајтеЖивоте We want to say hello from our house where we have spent the last two weeks in isolation. We are sure that you know how important it is to stay at home in these days of pandemic, and show our sense of responsability for ourselves, for our loved ones and for the whole world. Doscipline, hard work of medical teams, unity and love are our biggest strenght in these challenging times. Take care of yourselves and #stayathome as much as you can and #savelives💕

A post shared by Dana MAAR (@danamaar) on

Čini se da će, ako niko drugi, maleni Stefan vratiti popularnost kraljevske porodice, čije postojanje u svakoj zemlji, pa i Srbiji, može da bude odličan vid diplomatskih odnosa, ali i svedočanstvo o istoriji i tradiciji jednog naroda.

Podsetimo, princ Filip Karađorđević, drugi sin prestolonaslednika Aleksandra i brazilske princeze Marije da Glorije od Orleana i Bragance, i Danica Marinković, umetnica i ćerka istaknutog srpskog slikara Cileta Marinkovića, bračne zavete razmenili su 2017. godine u Sabornoj crkvi u Beogradu, a sina Stefana dobili su 25. februara 2018.

Par je živeo i radio u Londonu, gde su se oboje i školovali, ali su od nedavno odlučili da njihov dom bude Beograd.

“Danica i ja smo odavno bili spremni da se preselimo iz Londona u Beograd, čekali smo dan kada ćemo tu veliku želju pretvoriti u stvarnost. Splet aktuelnih okolnosti samo je ubrzao dolazak”, rekao je princ Filip za magazin “Hello”.

Par je živeo i radio u Londonu, gde su se oboje i školovali, ali su od nedavno odlučili da njihov dom bude Beograd.

“Danica i ja smo odavno bili spremni da se preselimo iz Londona u Beograd, čekali smo dan kada ćemo tu veliku želju pretvoriti u stvarnost. Splet aktuelnih okolnosti samo je ubrzao dolazak”, rekao je princ Filip za magazin “Hello”.

“Prelaskom iz jednog u drugi grad ništa se nije promenilo na privatnom planu, naša ljubav je jaka bez obzira na to gde živimo. Supruga i ja, sa sinom, gradimo miran porodični kutak u našem stanu u centru grada, blizu zajednice kojoj pripadamo, bliskih ljudi i, što je najvažnije, Daničinih roditelja, koji su nam veliki oslonac”, akcentuje Filip, dok Danica kaže da se njihov dan uglavnom vrti oko malenog Stefana.

“Kreiramo dan kako nama odgovara, mada se sada sve vrti oko Stefana koji u našem životu i srcu zauzima centralno mesto. Sreća je da živimo u delu grada koji je bogat zelenilom, pa često idemo u jedničke šetnje. Vredno radimo i dobro smo se uhodali u tekuće obaveze, tako da nam ništa ne nedostaje”, zaključila je ova lepa Beograđanka.

Izvor Hello
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More