Holivudska zvezda u Atini, snima film o pravoslavnom svecu koji potpisuje srpska rediteljka (FOTO)

Foto: Wikipedia
84

Miki Rurki (67) doputovao je u Atinu gde će se snimati film “Božji čovek” naše rediteljke i producentkinje Jelene Popović.

Holivudski glumac Miki Rurki uslikan je na Akropolju u prepoznatljivom modnom stilu koji plasira godinama i potpuno drugačijeg izgleda od onog koji ga je krasio devedesetih kada je stekao svetsku slavu.

 

View this post on Instagram

 

#picoftheday #atene#athens#mickeyrourke #parthenon #photography #greece#grece#star#actor#handsome

A post shared by Polina Kiou (@polinakiou) on


Film Jelene Popović prikazuje život Svetog Nektarija Eginskog, jednog od najvećih svetaca Grčke pravoslavne crkve, koji je tokom 19. veka bio proteran iz ove verske institucije, ali nije prestao da pomaže siromašnim. Mlade seljanke učio jevda čitaju i pišu, a ona je na ostvru sagradio manastir koji je i danas svetionik vernicima.

Milojević otkrio kako mu je susret sa igumanom svetinje u Atini promenio život (VIDEO)

U ovom ostvarenju Miki Rurki igra paralizovanog čoveka, dok glavni lik tumači Aris Servetalis. Prvobitna ideja je bila da ova uloga pripadne Radetu Šerbedžiji.

U filmu igra i Aleksander Petrov, a rediteljka je negirala natpise grčkih tabloida da će se u “Božjem čoveku” pojaviti i poznati pripadnici pravoslavne vere Dženifer Aniston i Tom Hensk, piše “honeyandhemlock” koji prenosi da je cilj naše rediteljke da filmom ulije ljudima nadu.


Jelena Popović je rođena u Beogradu, srpskog je porekla. Sa 17 godina se preselila u Ameriku, a sa 25 rodila sina kada se i upoznala sa našom pravoslavnom crkvom. Kako je izjavila, oduvek je verovala u Boga, ali se tek tada upoznala sa kanonom naše vere.

Dolazak Mikija Rurkija u Grčku izazvala je veliko interesovanje tamošnje javnosti. Zaintrigirao je još jednom i svojim izgledom za koji je “kriv” boks kojim se bavio, ali i poseta pogrešnom hirurgu, kako je sam izjavio.

Izvor Ženablic

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More