“Bio je to šok za mene. Nisam zaboravio i mislim da nikad neću”: Đoković iskreno o diskvalifikaciji sa US Opena

(AP Photo/Seth Wenig)
103

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, prvi put posle diskvalifikacije na US openu, rekao je novinarima u Rimu da je to za njega bio šok i da mu je bilo čudno što je na takav način završio učešće na turniru u Njujork.

Ðoković je diskvalifikovan sa US opena u četvrtom kolu kada je lopticom pogodio linijskog sudiju.

“Bio je to šok za mene, prvi put u karijeri mi se dogodilo nešto takvo. Bilo je mnogo spekulacija da li sam zaslužio budem diskvalifikovan ili ne. Pravila si jasna, ja sam to prihvatio i nastavio dalje”, rekao je Ðoković u video razgovoru novinarima u Rimu, gde će igrati na turniru iz Masters serije, koji je danas počeo.

On je istakao da je posle meča proverio kako je sudija, dodavši da mu je žao što je izazvao šok, koji kako kaže, ona nije zaslužila.

“Bilo je čudno da na taj način završim učešće na US Openu. Osećao sam dobro, igrao sam dobro. Osvojio sam Sinsinati koji se igrao na istom terenu, imao sam dosta samopouzdanja. Bilo je neočekivano i potpuno bez ikakve namere da je udarim. Nisam zaboravio i mislim da nikad neću. To je nešto što ostaje u sećanju ceo život”, rekao je Ðoković.

Ðoković će nastup na Mastersu u Rimu početi u drugom kolu.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More