Misterija smrti Srbina u ciriškom bordelu! Komšije čule svađu a u ruci, dok je padao, imao jastuk

Foto: google maps/printscreen
45

Mladić (28) poreklom iz Srbije, koji je poginuo prilikom pada sa prozora jednog bordela u Cirihu, biće sahranjen u nedelju u rodnoj zemlji. Ono što priči daje bizaran ton jeste podatak da je pre njega na isti način, padom sa istog prozora, nastradao još jedan muškarac. I pored toga švajcarska policija isključila je mogućnost da je u smrt mladog Srbina umešana treća osoba.

Švajcarska policija istragom je isključila mogućnost o umeštanosti treće osobe u ovaj slučaj, te su zaključili da je do kobnog pada došlo spletom nesrećenih okolnosti, piše švajcarski “Blik”.

Mladić je, podsećanja radi, pokušao da preko prozora pređe na susednu terasu kada se, prema sveočenju očevidaca, okliznuo i pao na pločnik ispred zgrade i na mestu preminuo

Očevicima je bilo neobično da je sa prozora pao držeći u rukama jastuk. Međutim, to nije jedina neobičnost u ovom slučaju..

Sa istog prozora ovog bordela u martu 2017. godine pao je i profesionalni bodibilder Sandro Hover. Hoferova udovica je u to vreme sumnjala da je otišao u javnu kuću po drogu, a ne zbog žena. I u ovom slučaju policajci su isključili uticaj eventualne treće strane, te se slučaj vodio kao nesreća.

Kolege u šoku

Nakon što se raširila vest o smrti mladića, njegove kolege ispričale su za ovaj švajcarski portal da Luka nije bio tip osobe koja odlazi u javnu kuću.

– Luka nije bio neko ko luduje i pijan pravi gluposti. Nadam se da će istina izaći na videlo. Takođe sam zapanjen što je bio u javnoj kući, on nije bio taj tip – kazao je Lukin kolega reporterima koji su ga zatekli kako polaže cveće na mestu tragedije.

U tome su pokušale da ga spreče prostitutke, govoreći mu da će baciti njegovo cveće kao što su to uradili i sa buketima koje su ranije donosili Lukini bližnji.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More