NE MIRUJE! U poslednja 24 sata u Srbiji 168 zaraženo koronom, jedna osoba preminula

pixabay
42

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 4.976 njih 168 je bilo pozitivno, dok je preminula jedna osoba.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta “Batut”, na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom Srbije nalazi se 22 pacijenata.

Podsetimo, broj zaraženih u Srbiji, naročito u Beogradu, raste od prošle nedelje. Juče su u Srbiji zabeležena 173 nova slučaja. Na snazi je nova mera – svi ugostiteljski objekti i radnje rade samo do 23 sata, uključujući i one sa baštama. U Beogradu su juče zatvorena dva kluba jer nisu poštovali ovu meru, a mnogi objekti su dobili prekršajne prijave.

Epidemiolog Predrag Kon prokomentarisao je za “Blic” sramnu sliku koja je nastala sinoć u Beogradu i na kojoj se vidi da brojni ugostiteljski objekti, trafike i fast fudovi nisu poštovali zabranu rada posle 23 sata, pa su lokali i bašte i sinoć bili krcati.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More