Srpkinja iz Nemačke istetovirala srpkog glumca na pozadini, Bikovićeva reakcija sve nasmejala (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen
312

Pre dva dana na društvenim mrežama je osvanula fotografija devojke koja je na zadnjici istetovirala lik Miloša Bikovića, sliku je podelio i sam glumac ne krijući da je oduševljen, a sada se oglasila i devojka po imenu Jovana, čije telo krasi ova tetovaža.

Fotografija je došla do samog Miloša, koji je na društvenim mrežama odreagovao na ovo, tako što je podelio u svom Instagram storiju, te poručio da je dobro prošao.

– Dobro sam prošao… Veliki pozdrav za devojku koja je ovo uradila sebi. I za majstora koji je radio – napisao je Biković na Instagramu uz fotku devojčine noge koja je cela prekrivena tetovažama, gde je glumac, ipak, najupečatljiviji.

Reč je o Jovani Popović (24), Srpkinji koja živi u Nemačkoj, koja je otkrila da postoje tri jaka razloga zbog kojih je tetovirala Milošev lik.

– Gledala sam film “Južni vetar”, u kojem se Miloš zove kao i moj brat, Petar. U filmu, Biković na početku filma vozi karting, kojim se moj brat bavio kao klinac. Uz to, vozi BMW-a, kao što i mi u porodici svi vozimo – rekla je Jovana za Telegraf JETSET.


Ističe da ni ona ni brat ne znaju kako je fotografija došla do srpskog glumca, već da su je samo ugledali na njegovom storiju na Instagramu.

Jovana na telu ima veliki broj tetovaža, ali lik Bikovića joj, ipak, nije najdraži crtež.

– Najdraža tetovaža na meni je lik mog brata. Jako smo vezani, tako da mi je ta tetovaža najlepša i najdraža – ističe ova devojka za gorepomenuti medij.

Jovana kaže i da ima želju da upozna Miloša, a odgovorila je i na pitanje da li bi volela da se, možda, pojavi u nastavku “Južnog vetra”:

– Drago bi mi bilo da upoznam Bikovića, a pojavljivanje u novom delu “Južnog vetra” bi bilo nešto novo za mene, jer nikada nisam razmišljala o tome da budem, neka, javna ličnost.


Jovana na svom telu ima i tetovažu na engleskom, koja u prevodu znači: “Nisam rođena u Srbiji. Srbija je rođena u meni”.

– Da, volim Srbiju i ne stidim se toga. Zato imam više tetovaža o Srbiji – rekla je ona.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More