Novak izašao da šeta psa u Beogradu, ugledao decu sa reketom, a ono što je uradio SVE JE ODUŠEVILO (VIDEO)

(AP Photo/Alessandra Tarantino)
327

Novak Đoković je došao u Beograd i – odmah uradio nešto nesvakidašnje.

Veče je polako stizalo u naš glavni grad kada je Nole rešio da psa izvede u šetnju. A onda je na beogradskim ulicama video mališane. I, rešio da im se posveti.

Đoković se ponudio da im drži čas tenisa, na oduševljenje i dece – koja su potom od najboljeg na svetu mogla da nauče osnovne poteze i pokrete, ali i na radost svih koji su se na tom mestu zatekli, piše sport.blic.rs.

Jedan od prolaznika bio je i Adam Tatalović, član stručnog štaba naše košarkaške reprezentacije, koji je i objavio snimak na društvenim mrežama.

“Ne dešava se često da vidite kako ‘broj 1’ svetskog tenisa drži časove klincima u kraju, dok šeta svog psa po Beogradu. Novak Đoković je apsolutno fascinantna ličnost, na terenu i van njega”, poručio je Tatalović.

Posle nastupa u Njujorku, na tamo preseljenom Sinsinati mastersu a onda i onom nesrećnom US Openu sa kog ga je eliminisalo nehotično pogađanje sudije, najbolji teniser sveta je osvojio titulu u Rimu, pa dogurao do finala Rolan Garosa u Parizu. Pred nove takmičarske izazove – stigao je u rodni grad, a odatle će uskoro – u Austriju.

Podsetimo, Novak Ðoković je rešio da u svoj takmičarski kalendar uvrsti turnir na kome nije bio 11 godina, ATP nadmetanje u Beču.

Ono je na programu od 26. oktobra do prvog dana novembra.

Izvor sport.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More