Detalji sa svadbenog veselja Nikole i Natalije: Svirači oko mlade, Jokič kiti muziku a onda zaigra na stolu (VIDEO)

Foto: Instagram video/printscreen
172

Ovog vikenda sve do Amerike odjeknula je vest da se mladi košarkaš Nikola Jokić tajno oženio sa dugogodišnjom izabranicom Natalijom Maćešić. Iako su se trudili da sve sakriju od očiju javnosti, otkriveni su detalji provoda sa svadbe čuvenog “Džokera”.

Nakon crkvenog venčanja u Somboru, mladenci Nikola i Natalija su se sa gostima uputili u jednu vinariju na Paliću, gde je intimno slavlje trajalo nekoliko sati.

– Nikola je sve vreme bio jako uzbuđen, a na početku je imao i blagu pozitivnu tremu. Međutim, kada je sa Natalijom stigao u restoran, gde su ih čekali najbliži prijatelji i rodbina, potpuno se opustio te non-stop sa mladom igrao na podijumu – potvrđuje izvor blizak košarkašu za “Blic” te dodaje:

– Za prvi ples mladenci su izabrali čuveni hit Đoleta Balaševića “Ringišpil”, a Nikola je baš kao i na košarkaškom parketu pokazao da odlično ume da zabavi one koji ga gledaju. Videlo se da su on i Natalija vežbali prvi ples te je Jokić posebno oduševio sve prisutne kada je u toku pesme skoro kleknuo pred suprugom, pevajući i uživajući u svakom trenutku.


Ceo restoran bio je sređen do najsitnijeg detalja, za šta se pobrinula upravo mlada.

Podsetimo, njihova svadba je prvobitno bila zakazana za jun ove godine, ali je morala da bude pomerena zbog pandemijskih razloga. Odlaganje nije omelo ni mladence, ali ni goste da se sada sjajno zabave.

– U jednom trenutku začule su se violine i svirači su opkolili mladu na podijumu, dok je Nikola sve posmatrao sa mladenačkog stola. Kada ga je atmosfera ponela, košarkaš se popeo na sto i sve vreme igrao u ritmu muzike, još jednom pokazavši da je pravi veseljak. Posle nekoliko minuta rešio je da se pridruži mladi na podijumu, ali nije preskočio da časti muzičare koji su sjajno svirali – priča izvor i otkriva da je za muziku na svadbi bio zadužen orkestar Ace Sofronijevića te da je košarkaš često naručivao omiljene pesme i nije mario za novac.


Inače, crkveno venčanje obavljeno je u strogoj tajnosti u Velikoj pravoslavnoj crkvi u Somboru.

Za vreme ceremonije, ispred ulaza u crkvu stajalo je obezbeđenje i nikom nije bilo dozvoljeno da uđe unutra, dok je mladence na izlazu čekala bela limuzina. Tu su bili i trubači koji su zasvirali kolo čim su se mladenci pojavili na vratima crkve, a Nikola se odmah uhvatio u kolo uz mali krug bliskih zvanica.

Uz raskošnu dekoraciju i nesvakidašnji ambijent, mladenci su u toku veselja imali priliku da uživaju i u posebnom vatrometu. Izašli su ispred vinarije odakle se pružao prelep pogled na vinograde i nakon što je upaljen veliki vatromet, dok su oko njih bili najbliži prijatelji i rodbina, razmenjivali su poljupce.

 

 

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More