Miting Inicijative Srbi za Trampa održan u centru Čikaga (FOTO, VIDEO)

FOTO TANJUG/ SERBS FOR TRAMP 2020/ SERBIAN TIMES
91

Incijativa “Srbi za Trampa 2020” organizovala je danas u centru Čikaga miting podrške predsedniku SAD Donaldu Trampu pred predsedničke izbore koji će se održati 3. novembra.

Na trgu ispred Centra “Ričard Džej Dejli”, pored čuvene statue Pabla Pikasa, podršku predsedničkoj kampanji republikanskog kandidata pruzili su čikaški Srbi, ali i Crnogorci, Makedonci i pripadnici drugih balkanskih nacija koji će glasati ili su već glasali za Trampa.

FOTO TANJUG/ SERBS FOR TRAMP 2020/ SERBIAN TIMES

Prisutni su nosili američke i srpske zastave, a na transparentima su se, osim Trampu, mogle videti i poruke podrške policiji, porodičnim vrednostima i srpskom narodu u Republici Srpskoj i na Kosovu i Metohiji.


Na skupu se kao specijalni gost pojavio Mark Karan, republikanski kandidat za senatora Ilinoisa, koji se obratio prisutnima.

“Demokrate vladaju ovim gradom i državom već decenijama, a posledice njihove vlasti najbolje osećaju građani Ilinoisa. Nadam se da će na ovim izborima skupiti hrabrosti da naprave pozitivnu promenu i smene korumpiranu vlast”, poručio je Karan.

FOTO TANJUG/ SERBS FOR TRAMP 2020/ SERBIAN TIMES

Slobodan Jokić iz Inicijative “Srbi za Trampa 2020” zahvalio je prisutnima na dolasku.

””Danas smo ovde da kao predstavnici srpske zajednice iz Ilinoisa i Viskonsina pružimo podršku predsedniku Trampu, koji je pokazao da je izuzetan lider, zbog čega ćemo glasati za njegov ponovni izbor i još četiri godine u Beloj kući””, rekao je Jokić.

On je pozvao sve pristalice da, pored Trampa, glasaju i za lokalne republikanske kandidate iz Ilinoisa.

Skup je okončan bez incidenata a prisutni policajci su otpozdravljali okupljenim građanima, koji su, između ostalih, nosili i transparente kojima podržavaju ljude koji održavaju zakon i red.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More