Organizacija “Srbi za Trampa 2020”: “Ostajemo uz Trampa, procedure i Ustav i nastavljamo da se borimo”

(AP Photo/Evan Vucci)
346

Ostajemo uz Trampa, procedure i Ustav i nastavljamo da se borimo, poručili su danas iz američke organizacije Srbi za Trampa 2020, u uverenju da, kako navode, “stvari još nisu gotove”.

Ta organizacija poručuje da mediji ne mogu da odlučuju o izborima ili da biraju predsednika, već to čini ustav SAD.

Predsednički izbori su gotovi samo kada se svaki zakoniti glas prebroji, obračuna, verifikuje, overi od strane državnih sekretara i kada se sastane Elektorski koledž, navodi organizacija u saopštenju za medije i ističe da se samo tako može očuvati poverenje u sistem i izborni integritet.

Preko 70 miliona ljudi glasalo je za Trampa, ističu i tvrde da postoji dovoljno dokaza koji ukazuju na masovnu prevaru birača u Pensilvaniji, Viskonsinu, Mičigenu, Džordžiji, Nevadi, Arizoni i Severnoj Karolini, uključujući i statistički neverovatnu izlaznost birača.

Nastavićemo da radimo sa kampanjom i pravnim timovima na odbrani integriteta naših glasova i osporavanju izbornih rezultata svim pravnim sredstvima koja su na raspolaganju, uključujući i Vrhovni sud, poručili su iz organizacije Srbi za Trampa 2020.

„Srbi za Trampa“: Velika krađa glasova, trka još nije gotova

Demokrate su učinile sve da polarizuju ovu zemlju, stoji u saopštenju, u kome se ističe da demokrate pozivaju na jedinstvo, istovremeno preteći pronalaženjem informacija i sastavljanjem spiskova pristalica predsednika Trampa.

Oni su, navodi se dalje, brzo proglasili pobedu i poceli da igraju na ulicama, protiv svakog pravila uvedenog protiv Kovid-19, koje su nametali svih ovih meseci.

Profesor Olga Ravasi, “Incijativa Srbi za Trampa 2020”: Vrlo je napeto, dešava se nešto vrlo čudno…

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More