SKROMNO I ZAHVALNO a ATP SRAMNOM ČESTITKOM pokušao da ponizi srpskog asa! Oglasio se Novak posle dodele trofeja u Londonu (FOTO)

Foto: Tanjug/ John Walton/PA via AP
94

Novak Đoković dobio je juče trofej koji se dodeljuje prvom igraču sveta na kraju takmičarske godine.

Tim povodom, najbolji teniser na planeti oglasio se iz Londona na društvenim mrežama.

“Zahvalan sam na velikoj energiji koju dobijam kroz podršku svih vas dugi niz godina. Iako sam stojim na ovoj fotografiji, svestan sam da ovaj pehar pripada celoj mojoj familiji, timu i svim ljudima koji veruju u mene i podržavaju me. Jedno veliko hvala Bogu i anđelima čuvarima na veri, snazi, strpljenju, radosti, volji i vođstvu kroz život da doživim ovakav blagoslov”, napisao je Novak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Novak Đoković je po šesti put osvojio prvo mesto na ATP listi za šta mu je stigla čestitka od organizatora turnira u kojoj su pokušali da umanje njegov uspeh i stave ga u “senku” vozača formule Luisa Hamiltona, koji nema nikakve veze sa tenisom.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković šesti put u karijeri završava sezonu na broju jedan ATP liste što je dosad u ovom sportu pošlo za rukom još samo Pitu Samprasu. Na ovom fantastičnom dostignuću čestitao mu je i ATP, ali bolje da nije.

Neverovatan uspeh srpskog tenisera ATP tur podredio je zaista velikom sportskom podvigu, ali onom koji nema veze sa “belim sportom”, osvajanjem sezone Luisa Hamiltona u Formuli 1.


Navijači srpskog tenisera su zatrpali nalog ATP organizacije na društvenoj mreži “Tviter” sa namerom da iskažu svoj stav i malo ko je izbegao da kaže kako je Hamiltonov uspeh zaista sjajan, ali su svi poručili kako ne može da bude u ravni sa Novakovim.

Britanski vozač je sedmi put postao prvak Formule 1 i zaista je napravio istorijski rezultat, ali kakve to veze ima sa tenisom.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More