Preminuo Ivan Bekjarev

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC
124

Poznati srpski glumac Ivan Bekjarev preminuo je u 74. godini.

Ivan Bekjarev je krajem oktobra bio pozitivan na virus korona.

Od njega se oprostio kolega Saša Joksimović.

Od Stevana Kurčubića do Boška Despotovića! Legendarni glumac bio je i profesor i voditelj a porodica je morala da promeni i prezime! (VIDEO)

– Svemu si me naučio, moj si drugi otac bio. Sećam se kada sam te upoznao dragi profesore 1999. na Akademiji u 5tici…. Onaj vrisak ti se dopao, sećam se…. A trebalo je da radimo sad i predstavu… Trebalo je… Mnogo sam tužan. Hvala ti za sve…. profesore… – napisao je Joskimović u potresnoj poruci na Instagramu.


Ivanu Bekjarevu, koji se pre 11 dana zarazio koronom, pogoršalo se zdravstveno stanje, pa je premešten na Infektivnu kliniku.

Glumac je jedva smogao snage da kaže nekoliko rečenica.

– Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući rekao je tada Bekjarev.

Glumac je saznao da je pozitivan na kovid-19 dok je snimao film zbog čega je odmah napustio set. Na početku se, kako je rekao, osećao dobro.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More