Učinio obećano! Spasoje iz Amerike dao 8.000 dolara za lečenje male Anike i kuću kupljenu na licitaciji pokloniće baš njoj

Foto: Facebook/printscreen
6,414

Brat i sestra sa Rudnika, Miloš Mijailović i Biljana Dragićević odlučili su da stave na licitaciju rodnu kuću u kojoj su proveli detinjstvo, samo da bi sakupili novac za lečenje dvogodišnje devojčice Anike Manić iz Gornjeg Milanovca. Početna cena za kuću od oko 90 kvadrata ušuškanu neposredno pored glavnog puta na Rudniku bila je 4.000 evra. Večeras je posle više dana licitiranja, kuća prodata za cenu od 8.000 dolara, a kupac je iz Minesote.

“Za ovu akciju sam pročitao na jednom domaćem portalu pre par dana, video sam natpis “Brat i sestra poklanjaju kuću za lečenje male devojčice”, mislim da mi je u trenutku srce počelo sporije da kuca, to me je baš onako emotivno dotuklo. Nije to bilo prvi put da sam se suočavao sa nekim teškim pričama u koje smo ulazili i dali koliko smo mogli od sebe. Ali ovaj put je nešto totalno drugačije. Pomislio sam, Bože koliko čovek mora imati srce da proda svoj dom za koga ga vežu svi i lepi i tužni trenuci ovog života, dom gde je rođen, gde je odrastao, počeo svoje prve korake, da ga da za zdravlje jednog deteta koje čak i ne poznaje. Pozvao sam suprugu sa posla, rekao joj o čemu se radi i nije bilo uopšte upitno da li ćemo to učiniti i kako, samo je bilo bitno koliko u ovom trenutku možemo da pomognemo. Odmah sam pozvao Miloša, rekao mu da ćemo dati za tu kuću 8.000 dolara bez obzira gde je i u kakvom stanju, to nas apsolutno nije interesovalo, jer bilo nam je samo važno da ne bude kasno za dete“, kazao je Spasoje Cvijetinović, kupac iz Amerike.

Cela Srbija skuplja za Anikino lečenje, sada se uključio Srbin iz Amerike i nudi neverovatnu pomoć FOTO)

Ovaj humani čovek ističe da sa svojom porodicom živi i radi u Americi i da ne planira da živi u Srbiji. Kako kaže, u belom svetu ima sve što mu je potrebno da normalno živi, nema mnogo ali uvek ima dovoljno.

 

 

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More