JEZIV BILANS: Dan sa najviše umrlih od korone do sada, novozaraženih 5.067!

74

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 15.061 osoba, njih 5.067 bilo je pozitivno, dok je nažalost 38 lica preminulo.

Podsetimo, juče nismo imali najveći broj zaraženih do sada, tu je i dalje najgore bilo 22. novembra, kada smo imali 6.254 novozaraženih za dan, ali su zato juče u našoj zemlji “pala” tri druga rekorda – broj preminulih za jedan dan (31), trenutan ukupan broj osoba na resopratoru (212), kao i ukupan broj hospitalizovanih koji se juče popeo na neverovatnih 6.214!

Danas je zasedao i Krizni štab za vanredne situacije Grada Beograda i doneo odluku koje se uglavnom tiču gradskog prevoza. Odlučeno je da u opticaju bude više autobusa, špic se upravo zbog toga produžava, sve kako bi se smanjile gužve u gradskom prevozu. Član Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa, imunolog dr Srđa Janković izjavio je jutros da “za sada” nije trenutak da škole u Srbiji pređu na onlajn nastavu.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More