Ana i Vajni se sele u AUSTRIJU: Gradić sa 4.000 stanovnika kao iz bajke! (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen
174

Kako su mediji već pisali, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger odlučili su da se presele u Austriju, u gradić Vestendorf, podno Alpa, a vila koju su tamo kupili će, kako se sada navodi, do kraja godine biti spremna za useljenje.

Budući da su oboje završili profesionalne sportske karijere, Ana i Bastijan su odlučili da se skrase i da se maksimalno posvete porodici, te da se sa sinovima Lukom i Leonom presele u gradić Vestendorf, koji je i poznato turističko mesto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Kako navode strani mediji, oni su pre dve godine kupili ogromno imanje i na njemu grade velelepnu vilu, u koju je uloženo oko 3,5 miliona evra, a koja će do kraja godine biti spremna za useljenje.

– Baš u vreme katoličkog Božića, 25. decembra, i na početku skijaške sezone, velelepna vila biće spremna za useljenje. Kuća je sagrađena, a čitav posao blizu je kraja. Ostalo je još da baštovani posade biljke na padini, kao i da postave živu ogradu visine nekoliko metara kako bi znatiželjni pogledi paparaca i ostalih komšija ostali samo na terasi i bašti. Radove nadgleda Bastijanov otac Alfred (67), koji živi u nemačkom gradu Oberaudorfu, na svega 40 kilometara od imanja u Austriji – prenosi “Bunte”.

Austrijski mediji ističu da će u novom domu porodice Švajnštajger sve pucati od luksuza. Kako se navodi, vila ima oko 400 kvadrada i poseduje, između ostalog, bazen, fudbalski i teniski teren.

Vestendorf je, inače, gradić koji ima nešto manje od 4.000 stanovnika. Poznat je kao raj za bogataše, a zimi mnogi turisti tu dolaze na skijanje.


Ana i Bastijan su sa sinovima, podsetimo, do sada živeli na relaciji Čikago – Majorka.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More