Ovako je Beograd zbog Maradone pevao “Život je tombola”! (VIDEO)

(AP Photo/Carlo Fumagalli, File)
339

Svetska javnost i dalje je u stanju šoka posle užasne vesti da je preminuo jedan od najboljih fudbalera svih vremena Dijego Armando Maradona.

Prema navodima argentinskih medija, list “Klarin” je prvi objavio da je 60-godišnji Maradona doživeo srčani udar u svom domu u Tigreu gde se oporavljao posle nedavne operacije na mozgu koju je imao pre dve nedelje.

Mnogi su smatrali da je Maradona i veći od fudbala, a njegovu karijeru pratili su brojni skandali. Međutim, to nije uticalo nimalo da ova sportska ikona bude omiljena širom sveta.

Kolika je veličina, govori i scena iz 2013. godine, kada je prepuna Hala Ranka Žeravice pevala “Život je tombola” zbog Maradone na koncertu Manu Čaoa, piše Telegraf.rs.

Maradona, po mnogima jedan od najvećih fudbalera svih vremena, vodio je Argentinu do osvajanja Svetskog prvenstva 1986. godine koje je bilo vrhunac njegove velike karijere.

Ovako je Maradona govorio o Srbima, imao dva velika prijatelja među njima (FOTO, VIDEO)

Izvor Telegraf.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More