Ambasador Srbije u Argentini otkriva zašto se Maradona u Beogradu osećao kao kod kuće (VIDEO)

Estanislao Zavels, Foto: Youtube/printscreen
263

U Argentini je nakon smrti najvećeg fudbalera veka, Dijega Armanda Maradone, proglašena trodnevna žalost. El Pibe je sahranjen u krugu najbliže porodice.

A cela Argentina kao i svet pate za njim. O tome koliko je Dijego Armando Maradona bio značajan za Argentinu, zašto su ga njegovi sunarodnici smatrali božanstvom, da li je bio samo fudbaler ili I političar, humanista I opponent, o Dijegovom odnosu sa Fidelom, o Če Gevari I koliko će Argentinci osetiti Maradonim odlazak, za Glas javnosti govorio je  ambasador Republike Argentine u Srbiji Estanislao Zavels.
Ambassador Zavels u intervjuu je govorio i o odnosu naše dve zemlje, o tome koliko smo sličan narod I da je to jedan od razloga zašto se u Beogradu oseća baš kao kod kuće.

Obzirom da je Argentina bila u ratu sa Engleskom oko Foklandskih ostrva smatrajući da je to Argentinska teritorija, pitali smo ambasadora kako gleda na situaciju između Srbije I Kosova.

U nastavku pogledajte šta je ambasador Argentine još rekao:

Izvor Glas javnosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More