TRAMP se oglasio: Ukrali su nam izbore! Volimo vas, posebni ste, videli ste šta se desilo, ali idite kućama u miru (VIDEO)

foto: Youtube Printscreen
55

“Znam da ste povređeni. Imali smo izbore koje su nam ukrali, i svi to znaju, posebno druga strana, ali sada morate da idete kući! Moramo da imamo mir, red i zakon. Moramo da poštujemo naše divne snage reda, ne želimo da iko bude povređen”, poručio je odlazeći američki predsednik Donald Tramp svojim pristalicama koji su pokrenuli velike nerede u Vašingtonu.

“Nikad nismo imali ovakvu situaciju da su hteli da nam sve oduzmu, od mene, od vas, od naše zemlje. Ali, moramo da imamo mir, idite kući. Volimo vas, posebni ste, videli ste šta se desilo, ali idite kućama u miru”, poručio je.

 

Uprkos njegovom apelu, Tviter je stavio zabranu na poruku američkog predsednika Donalda Trampa u kojoj se obraća demonstrantima i poziva ih da odu kućama uprkos “izbornoj krađi”.

Trampova video poruka ne može ni da se komentariše, ni da se deli među korisnicima.

Podsećamo, Trampove pristalice zauzele su zgradu Kongresa i sprečile proglašenje sumnjive pobede Džoa Bajdena na predsedničkim izborima.

Najmanje jedna osoba je ranjena, a više od 5 je prebačeno u bolnicu u strahovitim neredima koji su izbili na Kapitolu.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More