Zoran Mišić, viši medicinski tehničar državne bolnice u Beču: Korona je zavera koja plaši Bečlije, sve više veruju u tajne razloga delovanja ove pandemije

Foto: Tanjug/ AP Photo/Ronald Zak
3,927

Brojke govore o padu broja zaraženih i preminulih od korona virusa u Austirji u odnosu na oktobar mesec, kada su cifre bila najviše. Danas je u Austriji 375.000 obolelih, 347.000 izlečenih i 6.568 umrlih ljudi od ove pandemije. Zemlja i njena prestonica su zatvoreni za ulaz i izlaz, a Beč je blokiran grad, po kome s ekreće samo onaj ko mora i ko za to ima dozvolu vlasti.

U Beču je juče bilo 73.827 obolelih, 68.953 izlečena pacijent i 1.133 mrtvih. Za zemlju od 9 miliona stanovnika i glasni grad od oko 2 miliona žitelja, ove brojke umrlih od korona virusa nisu katastrofalne, ali ipak, šire strah i sumnju u stroge mere borbe protiv pandemije.

„Korona je zavera koja plaši ponajviše Bečlije – govori Zoran Mišić, viši medicinski tehničar državne bolnice u Beču – Strah se širi zato što Austrijanci nemaju jasan odgovor na pitanja o poreklu i opasnostima od korone virusa, a i o posledicama strogih državnih mera. Mnogi od njih, pa i ja kao zdravstevni radnik , su zbunjeni i sve više veruju u tajne razloga delovanja ove pandemije. Mislim da je pandemija korona virusa deo svetske obmane i političke zavere u Austriji. Ja kao medicinar nemam, na primer, odgovor na pitanje – zašto ova bolest traje skoro godinu dana i ne jenjava?“

Mišić je poreklom iz Srbije. U Beogradu je studirao medicinu, a nastavio u Beču, kada se preselio kod svojih roditelja, koji su u Austriji bili na privremenom radu. Radi na prijemnoj urgentnoj ambulanti za infarkte i plućne embolije u Beču i iz svog iskustva sa korona pacijentima stekao je lične utiske o pandemiji i o reakcijama samih Austrijanaca.

Foto: Tanjug/ AP Photo/Jae C. Hong

“Austrijanci se pitaju i ja se pitam zašto su državni cenzori sa fejsa brisali televizijsku emisiju RAI 1 o kineskom eksperimentu sa slepim miševima i korona virusom. Da bi kasnije rekli da je to što su Italijani prikazali – tačno! Zašto su iz svih medija sklonjeni svi statistički podaci koji se odnose na običan grip? Zašto se sve respiratorne bolesti sada u Austriji podvode pod koronu?”, pita se Mišić.

Navodi slulaj jedna zdravstvene radnice koja službeno radi na statističkim podacima o obrađenim ljudima, pacijentima i analizama tih rezultata. Priznaje da se, na primer u jednoj regiji dnevno testira samo hiljadu ljudi, a da u medijima lokalni političari pominju 6.000 testiranih, a nekad čak i 60.000.

“Ona je uvtrdila da se na hiljadu testiranih pojavi osam pozitivnih i da od čitave populacije umre samo 0,061 odsto. Pitam se zar se zbog tako malo umrlih proglašava vanredno stanje i blokira jedna država. Mislim da je u ovom sluaju reč o svetskoj zaveri, jer verujem da ovakvih slučajeva ima u svim zemljama Evrope, pa i u Srbiji. Smrt neke osobe od teške bolesti se utvrđuje odbukcijom, a na Starom kontinentu u vreme pandemije obdukcija nije vršena ili je u nekim zemljama čak i zabranjena Zašto”, pita se Zoran Mišić, viši medicinski tehničar državne bolnice u Beču.

I nastavlja svoju ispovest:

„ Indikativno je i to što ja po prirodi posla radim sa kovid pacijentima. Među prvima sam koji sa doktorima utvrdi ko je bolestan. Što je najčudnije od marta meseca 2020. godine, kad je ovaj “cirkus” počeo, znači već 10 meseci niko od mojih kolega, lekara i tehničara, medicinske setre u državnoj bolnici NIJE BOLESTAN od korona virusa!? Kako je to moguće? A danas na spisku, onih Austrijanaca, koji žele da prime vakcinu, prijavilo se u našoj bolnici šest medicinskih sestara, ali nijedan lekar!?”

Foto: Tanjug/ AP Photo/Kevin Hagen

Mišić nam priča kako raspolaže podacima da je u Pekingu, kineskoj prestonici, udaljenoj 1.123 kilometara od izvora zaraze u Vuhanu, vrlo malo obolelih od korona virusa . Da su austrijski policajci, zaduženi za red i brobu protiv uzbunjivača i pobunjenika državnih mera, testirani na korona virus još proletos. A da mnogi lekari, koji rade dva puta trijažu bolesnih i preminulih pacijaneta, zarađuju mesečno u Austriji i do 8.000 evra na tom poslu.

“Svedok sam prakse da se umrli testiraju i prikazuju kao teški bolesnici ili da se kada novinari dolaze u bolnice, u krevete postavljaju lutke-pacijenti, obučene u skafandere da bi se prikazalo kako su svi kreveti puni bolesnika od korona virusa. Mene je sramota što živim i radim u austrijskoj državnoj bolnici i učestvujem u ovoj zaveri. Pandemija korona virus, a i borba protiv te bolesti je izrasla u užasan eksperiment. To je jedna velika svetska zavera, koja poprima političku dimenziju”, zaključuje Zoran Mišić, viši medicinski tehničar državne bolnice u Beču.

Marko Lopušina

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More