Prvi insert iz filma “Dara iz Jasenovca” uvertira za američku distribuciju (VIDEO)

Foto: Youtube/printscreen
34

Prvi insert iz filma “Dara iz Jasenovca” reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji je juče zvanično objavljen, predstavlja uvertiru za američku distribuciju filma koja počinje 5. februara.

Kako je direktor moćne distributerske kompanije “101 Studios” reagovao na “Daru iz Jasenovca” koju Amerika uskoro počinje da gleda

Insertom je najavljena i premijera filma u Beogradu, koja je simbolično zakazana za 22. april, datum kojim se obeležava 76 godina od proboja poslednjih zarobljenika iz logora Jasenovac, navedeno je u saopštenju MegaKom Filma.

Amerika počinje da gleda “Daru iz Jasenovca” a Biljana Čekić sanja da šeta crvenim tepihom i dobija Zlatni globus


Nakon beogradske premijere 22. aprila, film će biti u bioskopima širom Srbije.

Amerika počinje da gleda “Daru iz Jasenovca” a Biljana Čekić sanja da šeta crvenim tepihom i dobija Zlatni globus

Vodeće uloge u filmu igraju glumci iz Republike Srpske Anja Stanić Ilić, Zlatan Vidović, Nikolina Friganović, Sandra Ljubojević, Željko Erkić i Goran Jokić dok glumačku ekipu iz Srbije čine Marko Janketić, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Bojan Žirović, Jovo Maksić, Radoslav Rale Milenković, Vuk Kostić, Tatjana Kecman, Petar Zekavica, Jelena Grujčić, Bogdan Bogdanović i mnogi drugi.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More