Srpski mladić Milan Lončar (25) ubijen dok je šetao psa, ubice snimljene, sestra na radiju saznala za smrt (VIDEO)

Foto: Youtube/printscreen
3,004

Američki diplomac srpskog porekla Milan Lončar (25) svirepo je ubijen nasred ulice u gradiću Brueri nadomak Filadelfije dok je šetao psa.

Mladić je preminuo na pločniku u sredu uveče a policija i hitna pomoć zatekli su ga kako leži na pločniku i u ruci drži povodac. U tom trenutku još je bio živ ali je jako krvario pošto je bio metkom pogođen u grudi.

Snimci s nadzornih kamera zabeležili su kako ga dvojica osumnjičenih pljačkaju a potom ga jedan od njih metkom iz pištolja pogađa u grudi. Tamošnja policija je saopštila i da je pas nepovređen i smešten kod druga pokojnog Milana koji je preuzeo brigu o ljubimcu.

Dan nakon što je njen brat smrtno upucan dok je šetao sa psom, Jelena Lončar otvorila je dušu za američki portal te plačući i još uvek u neverici poručila da je Milan Lončar bio najljubaznija osoba za celom svetu.

“Ovo je tako zeznuto”, rekla je za svog brata, diplomca Univerziteta Temple, prenosi Inquirer.

Njegova sestra Jelena Lončar (27) i dalje ne može da veruje da njenog brata više nema.

– Milan je bio najljubaznija osoba na celom svetu. Ovo je tako strašno – rekla je Jelena plačući, dok je u naručju držala i mazila Milanovog psa.

Milan je, kako kaže, uvek bio nasmejan i ljubazan.

– Bio je nesebičan i uvek nasmejan.Tako harizmatičan i ljubazan – rekla je Jelena koja živi samo nekoliko ulica dalje od svog brata.

Vest da joj je brat ubijen čula je na radiju.

Rekla je kako je njena cimerka odmah otišla na mesto ubistva, prenosi inquirer.com.

– Opisala je policiji kako Milan izgleda i pitala da li je ranjeni mladić imao malog psa. Kad su joj rekli da jeste, shvatila je da je Milan ranjen – priča Jelena.

Na mestu pogibije pronađen je njegov mobilni telefon i ključevi dok mu je novčanik ostao u kući.

– Ne znam da li je Milan bio meta ili su samo hteli da ga opljačkaju. Zašto bi imao gomilu gotovine kod sebe dok šeta psa. Ne razumem – kaže Jelena.

Njih dvoje su odrasli u Vejnu, a Milan je 2019. godine diplomirao na “Templu” nakon čega se zaposlio u kompaniji za građevinski menadžment.


– Naš koledž tuguje za životom koji je prekinut na tako besmislen način – izjavio je dekan fakulteta na kome je Milan diplomirao.

Njihova majka Ejmi Lončar kaže da je nakon ove tragedije “uništena”.

– Tek je započeo život. Bio je zaposlen oko godinu dana, a devojka je uskoro trebalo da se doseli kod njega – kaže majka.

Ujak žrtve Nikola Lončar gledao je sutradan krvave mrlje na trotoaru ukazujući na to gde je očigledno pronađena čaura. Neko je u blizini stavio upaljenu sveću.

– Bio je vrlo ljubazan. Mislim da se nikada ne bi borio ni sa kim – rekao je Nikola.

Podsećamo, Milan je ubijen malo pre 19 sati uveče. Policija je saopštila i da se na snimku vidi kako mu pljačkaši guraju ruke u džepove a potom jedan od njih pogađa Miloša u grudi. Policija je saopštila i da zasad nije jasno zašto je u Milana pucano jer se na snimku vidi da se nije opirao niti došao u bilo kakav sukob sa pljačkašima.

Milan Lončar je poreklom iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Filadelfiji. Lončar je diplomirao na Templ univerzitetu u decembru 2019. godine.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More