Uhapšen osumnjičeni za ubistvo SRBINA Milana Lončara u Filadelfiji

Foto: Youtube/printscreen
188

Policija Filadelfije uhapsila je jednog muškarca, osumnjičenog za ubistvo Milana Lončara (25) u Filadelfiji, javljaju beogradski mediji.

Vest o jučerašnjem hapšenju objavio je portal 6abc, navodeći da je za informacije o ubicama raspisana nagrada od 40.000 dolara. Policija je objavila da će uskoro saopštiti još detalja u vezi sa istragom i hapšenjem.

Policija nastavlja potragu za drugim osumnjičenim za ubistvo, a na policijskom ispitivanju, prema navodima, bilo je troje ljudi.

Stanica Ekšn njuz je pozvala Lončarovu majku Ejmi, koja je rekla samo da “drhti” posle vesti o hapšenju osumnjičenih, prenose Novosti.

Samo želim pravdu i odgovor na pitanje “zašto”, rekla je Ejmi.

Milan Lončar, 25-godišnjak srpskog porekla, ubijen je dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Filadelfiji, kada su mu prišla su mu dva muškarca i pokušala da ga opljačkaju.

Srpski mladić Milan Lončar (25) ubijen dok je šetao psa, ubice snimljene, sestra na radiju saznala za smrt (VIDEO)

Policija je pronašla mladića u lokvi krvi u polusvesnom stanju.

Iako ranjen, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas, rekli su istražitelji.

Lončar je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu Templ, gde je uprkos svim naporima lekara proglašen mrtvim u 19.30 sati.

Pljačkaši su nakon pucnjave pobegli sa mesta zločina.

Prema rečima inspektora, snimci sa nadzornih kamera bi mogli da pomognu u pronalaženju ubica.

Nikola Lončar, stric ubijenog srpskog mladića u Filadelfiji: Milan je neko vreme bio živ, pokušao je da pozove policiju!

 

Sahrana Milana Lončara zbog mera protiv pandemije biće obavljena tek u utorak

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More