Porodica Milana Lončara se zahvaljuje na podršci Srba i Amerikanaca

Roditelji i porodica Milana Lončara na sahrani
242

Kako zbog preduzetih mera protiv pandemije i ograničenja broja ljudi okupljenih na jednom mestu, mnogi američki Srbi i njihovi prijatelji nisu prisustvovali u utorak sahrani Milana Lončara na groblju Rolling green memorijal park. Milanovim roditeljima Ejmi i Zoranu Lončaru, sestri Jeleni Lončar, stricu Nikoli Lončaru, tetki Gordani Lončar i čitavoj porodici i danas, dan nakon sahrane stižu izjave saučešća i podrške u borbi za istinu o mladom Lončaru.

Porodica Lončar se zahvaljuje srpskom ambasadoru Marku Đuriću iz Vašingtona, generalnoj konzulki Olgici Vujčić iz Njujorka, članovima Teslina naučne fondacije, parosima i vernicima Srpske pravoslavne crkve u Filadelfiji i svim Amerikancima, koji su izrazili iskreno žaljenje zbog smrti Milana Lončara i podržali hrabru porodicu Lončar u bolu i tuzi.

Milan Lončar sahranjen pred stotinu Amerikanaca i članova porodice (FOTO)

Filadelfijska policija još nije otkrila prave počinioce ubistva Milana Lončara (35). Istraga je u toku i broj osumnjičenih se povećao. Policijski nagradni fonda za otrkivanje zločinaca povećan je na 60.000 dolara. Toliko iznosi i fonda Milanove verenice i porodice za borbu protiv kriminala.

Kako saznajemo porodica Lončar iz Filadelfije sa prijateljima iz čitavog sveta i iz srpske dijaspore plasnira d anastavi svoiju borbu za istinu o ubicama Milana Lončara. I da pokrene kampanju borbe protiv uličnog kriminala, koji samo u SAD odnosi na stotine života.

Marko Lopušina

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More