SRBI glavna vest u australijskim medijima! Otkrili kako su Noleta naterali da izađe na terasu i zaigra Užičko kolo (VIDEO)

Foto: Youtube/printscreen
145

Srpski navijači su oduševili javnost u Australiji, gde su priredili pravu žurku našem najboljem teniseru Novaku Đokoviću.

Veliki broj tamošnjih medija je sa oduševljenjem preneo slike ispred Novakovog hotela. Đoković je nakon što je čuo muziku koju su Srbi pustili na zvučnicima, izašao iz sobe i na terasi “opičio” užičko kolo, što je izazvalo erupciju emocija srpskih navijača.

Jedan od navijača koji su organizovali iznenađenje srpskom teniseru je objasnio koji je bio plan za Novakov izlazak na terasu.

Noletovi FANOVI došli ispred hotela i pustili UŽIČKO KOLCE, kad je naš AS izašao na terasu nastalo je LUDILO! (VIDEO)

“Mislili smo da će ga naterati muzika na terasu ako je pojačamo. Na kraju je ‘upalilo’, bilo je vrhunski”, rekao je oduševljeni Milenko Novaković.

Usledilo he horsko skandiranje “Nole, Nole”.

Zatim je Novakov navijač objasnio da je ova scena postala hit u Srbiji i da nema medija koji nije objavio snimke Novaka kako igra Užičko kolo.

– Svi mediji u Srbiji, TV kuće, objavili su snimak kako igra na balkonu i peva sa nama i ništa bolje nije moglo da bude od ovoga – rekao je navijač Novaka Đokovića iz Australije.

Kao što je poznato, Novak mora da provede 19 sati dnevno u karantinu, zbog dobro poznate situacije sa koronavirusom, pa mu je ovo došlo kao pravo relaksiranje i opuštanje.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More