Jokić o ćevapima sa ekipom i kako mu je Balašević pomogao da napravi “prevaru” života!

Foto: (AP Photo/Tony Dejak)
104

Nikola Jokić je sinoć proslavio rođendan sa ekipom, ali i činjenicu da će biti na Ol-staru kao starter.

“Bilo je zabavno, naravno. Jeli smo malo srpske hrane, imali smo lep dezert. Uvek je lepo biti sa momcima, drago mi je što su srećni zbog mene”, kaže Jokić, pišu sportske.net.

Onda je prokomentarisao i sjajnu igru Džamala Mareja kojem je sve polazilo za rukom protiv Klivlenda, ubacio je čak 50 poena.

“Mislim da je kul to što je imao 50 poena, posebno sa takvom efikasnošću. Vrlo je zabavno videti ga kako to radi. I ranije je to uspevao sa vremena na vreme, bio je veoma „vruć“ na šutu, ali je večeras bio kao pravi bacač plamena. Ja bih voleo da se to desi, da zaigra na Ol-Staru, da imam partnera tamo. Naročito u poslednje vreme, igra fantastično”, istakao je Nikola Jokić.

Govorio je i o preminulom Balaševiću za kog kaže da mu je dosta pomogao u životu, iako ga nije poznavao.

“Na današnji dan, eto, preminuo je Balašević, čovek čiji sam ja veliki fan lika i dela. Onako, bile su pomalo pomešane emocije. Nisam stigao da ga upoznam lično, da mu se zahvalim što mi je pomogao da „prevarim“ devojku da mi bude žena. Žao mi je zbog toga i mislim da je veliki gubitak za sve nas, koji smo ga voleli”, rekao je Jokić.

Jokić se šalio, tripl-dabl sebi za rođendan i niko ne govori o njemu!

Denver ove sezone igra u serijama i nadamo se da su ušli u novu seriju pobeda.

Oni su noćas bez velikih problema savladali slabašni Klivlend rezultatom 120:103, a Nikola Jokić nije igrao previše kako Meluon zna da ga isforsira, pišu sportske.net.

Svega 32 minuta jer za više od toga nije bilo potrebe, Denver je u poslednjoj četvrtini imao i +23 pa je Jokić otišao da odmori.

Za to vreme na parketu je zabeležio novi tripl-dabl, 16 poena, 12 skokova i 10 asistencija, dodao je i 4 ukradene lopte i blokadu. Sve to za svoj 26. rođendan.

Ipak, nije u centru pažnje ovoga puta.

Džamal Marej daje znake života, pošto je ubacio rekord karijere od čak 50 poena.

Od ostalih izdvaja se Porter sa 22 poena i sve bolji Kampaco sa 10.

Kod Klivlenda Sekston 23 poena.

Izvor sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More