Za dan preminulo 20 LJUDI! ALARMANTNO I DALJE! Zaraženo 3.042 ljudi

FOTO: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ mn
64

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 10.343 osoba, od kojih je pozitivno 3.042, dok je, nažalost 20 osoba preminulo.

Podsetimo, juče je za dan u Srbiji na korona virus testirano je 13.087 osoba, od kojih je pozitivno bilo 3.519, dok je, nažalost 17 osoba preminulo. Na respiratorima je juče bilo 169 pacijenata.

Dr Danica Grujičić otkrila šta misli o pričama da “korona virus manje napada pušače”

 

Dosadašnji korona rekordi su: najviše pozitivnih u jednom danu – 7.999, najviše ljudi na respiratorima – 353, najviše testiranih – 22.837 i najviše preminuih – 69.

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa zakazana je za utorak za 10 sati, gde će prema današnjim najavama epidemiologa Branislava Tiodorovića, medicinski deo kriznog štaba tražiti uvođenje najstrožih mera.

O je za Radio Beograd rekao da je neophodno tokom naredne sedmice i sledećeg vikenda svesti kontakte na minimum, a to će se postići novim merama.

– Svaka epidemija ima svoj kraj, ali kada će do njega doći, zavisi od dve stvari – zdravstvenog sistema i odgovornosti pojedinca – ukazao je Tiodorović.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More