Detalji pucnjave u kojoj su ranjeni tri muškarca i žena iz Srbije ispred čajdžinice u Berlinu: Upucani zbog droge?

foto: Printscreen Youtube
280

Tri muškarca srpskog porekla ili s državljanstvom Srbije, i jedna žena ranjeni su u oružanom napadu u Berlinu ispred “šiš-bara”, čajdžinice i ilegalne kockarnice, saopštila je nemačka policija.

Te četiri osobe bile su sinoć oko 23.00 ispred bara na jednoj od glavnih ulica u popularnom kvartu Veding u severnom delu Berlina kada je iz prolazećih kola ispaljeno više od dvadeset metaka, javili su izvori bliski istrazi, prenosi lokalni dnevnik Tagesšpigel.

Berlin: Pucnjava ispred nargila bara, ranjena tri osobe iz Novog Pazara

 

Niko od ranjenih nije životno ugrožen, naveli su berlinska policija i tužilaštvo, a policija za sada nije nikoga uhapsila.

Jedna od žrtava pogođena je sedam do osam puta u gornji deo tela, prema izjavi policajca sa mesta događaja, prenosi nemačka agencija DPA.

Agencija Frans pres uz to piše da su obračuni raznih bandi povezanih s trgovinom drogom ili prostitucijom sve češći poslednjih godina u glavnom gradu Nemačke.

Izvor N1

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More