Veliki pozdrav našima u svetu iz Beograda

FOTO: Naši u svetu
4,194

Na početku našeg, nadam se dugog i uspešnog druženja, red je da se prvo upoznamo.

Ovaj portal koji se zvanično zove „Naši u svetu“ namenjen je svima Vama koji privremeno ili trajno boravite van Srbije, odnosno trenutno ne živite u zemlji u kojoj ste rođeni, kao i onima koji su rođeni u tuđini, ali Srbiju doživljavaju kao prvu ili bar kao drugu otadžbinu.

U vreme kada je do obilja informcija i mnoštva vesti mnogo lakše doći nego ranije, sve je teže doći do tačnih, pravovremenih i istinitih vesti. Verujem da ste i vi primetili ovaj paradoks, bez obzira da li se informišete iz medija u zemljama gde živite ili iz medija u Srbiji. Ali još je teže doći do vesti koje su važne samo Vama koji ste u belom svetu, a zadržali ste vezu sa krajem gde ste rođeni ili gde povremeno dolazite zbog roditelja, rođaka, prijatelja, imovine ili jednostavno zato što vam je lepo u Srbiji.

Znam da ste po prirodi nepoverljivi kada Vam neko nešto nudi ili obećava, a ništa od vas ne traži, jer ste navikli da od Vas svi nešto traže ili očekuju. Poreze, takse, uverenja, potvrde, poklone, pozajmice, jedna država, druga država… A kada Vama nešto treba ili želite nešto da uradite sve ide mnogo teže, uz gubljenje vremena, živaca, uz nerazumevanje ili zavist.

Mi ćemo se potruditi da Vam ponudimo vesti i informacije koje su Vama bitne, a od Vas ćemo samo tražiti da nam u tome pomognete. Dakle i Vi ćete biti u prilici da uređujete ovaj portal i od Vašeg „uticaja na našu uređivačku politiku“ ne bežimo, već je, naprotiv, želimo.

Portal Naši u svetu pokrenula je firma koja je već uspešna u ovom poslu i koja je angažovala grupu iskusnih novinara kojima veruje.

 

Srdačno,

Urednik

Zoran Ostojić

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More