Pomoć iz Kanade: Prikupljanje sredstava za đake i studente (VIDEO)

Foto:Mali svet Kanada
85

Humanitarna organizacija “Mali svet Kanada” organizovala je akciju prikupljanja sredstava za stipendije za 59 đaka i studenata.

Imajući u vidu da je ekonomska situacija u Srbiji teška, prosećna primanja su mala, standardi u zdravstvu i školstvu još uvek daleko od evropskih, mnogim opštinama i ustanovama nedostaju osnovna sredstva za rad, kažu u ovoj organizaciji.

Sve je više onih kojima je pomoć neophodna, a među najugroženijima su deca.

“Podstaknuti ovim činjenicama i željom da pomognemo, pokrenuli smo humanitarnu organizaciju ‘Mali svet Kanada’. Cilj naše organizacije je da u saradnji sa ljudima dobre volje i velikog srca, pruži konkretnu  dugoročnu pomoć deci u Srbiji i Republici Srpskoj. Naše projekte podržavaju organizacija ‘Moj heroj’ i emisija ‘Kvadratura kruga’”, kažu u ovoj organizaciji.

Za dugoročni uspeh i omasovljenje ideje neophodan je kontinuitet. Ova organizacija pozvala je sve zainteresovane da se priključe tako što će se na njihovoj web stranici pretplatiti na donacije u iznosu od 65 dolara mesečno u period od 12 meseci. Dva dolara na dan je simolična suma koja se neopaženo potroši, a koja može puno da pomogne, kažu u ovoj organizaciji. Uplata donacija vrši se kreditnom karticom putem PayPal sistema. Svi donator u svakom trenutku mogu imati potpuni uvid u iznos prikupljenih novčanih sredstava i njihovu namenu.

T.NJEGOMIR

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.nasiusvetu.com

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More