Svetski poznata srpska blogerka slavi rođendan u Beogradu (FOTO)

30 000 prtilaca na Instagramu Tamara Kalinić ima samo na Instagramu

Foto: printscreen/ Instagram
851

Popularna modna blogerka Tamara Kalinić, koja već godinama gradi uspešnu svetsku karijeru, svoj 30. rođendan proslaviće danas u Beogradu.

Ona živi od svojih slika na instagramu. I to živi, veoma dobro. Na njima je sve savršeno, skupoceno i ekskluzivno. Njene fotografije liče na snove milione devojaka, ali šta je iza njih, otkriva, na svoj 30. rodjendan Tamara Kalinić, svetski poznata srpska blogerka.

Trebalo je da bude apotekarka, da živi od sigurne plate, da vodi miran život. Međutim, sanjala je više i dalje, pratila je taj san i sada živi život o kome sanjaju druge devojčice.

View this post on Instagram

“Lashes and diamonds, ATM machines Buy myself all of my favorite things Been through some bad shit, I should be a sad bitch Who woulda thought it'd turn me to a savage?” Looking at the clips from the last month flash in front of my eyes I realised how grateful I am for growing up next to such strong, hardworking women. I had the best example set for me from independent, driven and smart females that taught me to work for everything I want in my life. Today my team is full of women who don’t take NO for an answer, they always find a way, they go around it they hustle, THEY WANT IT THEY GET IT. Your mind is your dark room, everything you put in there develops in front of your eyes, so use it, work for it, show that all the hard times in your life turned you into the savage that goes for it. Its not easy, but it certainly isn’t impossible, so go and work for everything you want in your life. Be that woman that doesn’t need anyone else handing her anything.

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Danas slavi 30. rođendan sa prijateljima iz Brazila, Nemačke, Italije, Engleske, i njima će biti prvi put da vide srpsku prestonicu. Skoro svaki rođendan slavi u Beogradu, iako joj je posao van granica naše zemlje.

Svoje goste prvo će odvestu u Skadarliju a potom u obilazak grada i, kako kaže, ne zna odakle da počne kada je u pitanu obilazak Beograda.

Sebi je za 30. rođendan poželela da bude emotivno ispunjena, da ima mir  ljubav u svakom smislu.

Na svojoj rođendanskoj fotografiji Tamara se se kupa u mleku sa laticama. Ona otkriva kako je napravila ovaj trik koji je napravila sam za ovu, rođendansku priliku.

“Razmišljala sam kako da napunim kadu mlekom, jer je to od pravog mleka nemoguće. Kupila sam dve kutije melak u prahu i pomešala sa vodo, zatim iscepkala latice ruže. Posle fotografisanja dugo nam je trebal da operemo kadu”, otkriva svetski poznata srpska blogerska.

Na Tamarinim fotografijama gotovo uvek je sama, i svi je pitaju zašto i kako briše ljude.

Ona je otkrila da se za svaku fotografiju ili veoma dugo unapred priprema ili to spremanje sledi posle obavljenog posla. Na prošlogodišnjoj rođendanskoj fotografiji Tamara je sama na Kalemegdanu, što je gotovo nemoguća misija, a to znaju svi koji su makara samo jednom bili u Beogradu.

“To jutro smo veoma rano otišli na Kalemgdan, i tada nije bilo nekoga. To je upravo moja taktika, da uvek dođem prva, a to sam radila i na gotovo svim svetskim trgovima. To je ujedno jedinstvena prilika kada možgu da vidim jedinstvena izdanja bez ljudi”, priseća se blogerka.

Takođe, ona je otkrila i period iz svog života, od pre deset godina, kada se pripremala za apotekarsku profesiju, kada je polagala državni ispit i kako je umesto da se bavi apotekarskim poslom izabrala da se okrene blogu.

“Bio mi je težak period u životu, svi su me plašili kako je taj posao monoton, dosadan, ali kockice su se nekako poklopile, i sada sam zahvalna što sam imala taj težak period. Prvo sam započela blog, jer morala sam da budem sigurna da ću da uspem, da ću moći od toga da živim”, otkriva Tamara i dodaje da je trebalo da prođe pune četiri godine da bih mogla da živi od zarade kao blogerka.

Ona ne krije da je imala muku da svojim roditeljima objasni da menja profesiju, koji su se nadali da će se vratiti farmaciji, od koje je svašta naučila. Ali, kako kaže, danas su srećni jer radi posao koji voli.

Tamara sarađuje sa svetski poznatim modnim dizajnerima i njihovim saradnicima, koji od nje danas traže da nosi njihove modele, cipele…od koji je prvi bio Džimi Ču. Posle su se ređali Fendi, Versaći, Dior…

Tamara danas ima 30 000 pratilaca samo na Instagramu i ono što joj najviše pitaju mladi jeste kako ostati svoj i odlučiti šta želiš da radiš.

“Moj radni dan traje od 16do 18 sati, veoma puno truda je uloženo u sve ovo i nije se desilo preko noći”, poručuje devojčicama koje je svakodnevno prate preko društvenih mreža.

 

Izvor TV Prva
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More