Nataši je američka službenica pomogla da reši problem sa dokumentima, a kada je htela da joj zahvali, doživela je iznenađenje (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
489

Nataša Lazić Milošević je “zelenu kartu” za Ameriku dobila na lutriji, pa je emigrirala sa porodicom i započela na drugom kontinentu novi život.

O mnogim detaljima i specifičnostima, prilagođavanju novoj sredini, traženju posla, selidbi, nostalgiji i brojnim drugim temama, Nataša otvoreno priča u  videima na svom Jutjub kanalu “Nataša NLM – Život u Americi”.

U jednom od videa ispričala je svoje iskustvo sa američkom službenicom, koja joj je ljubazno i profesionalno pomogla da se ubrza proces izdavanja dokumenata. Srećna zbog toga, Nataša je poželela da joj se zahvali na predusretljivoti i ljubaznosti, pa joj je u to ime, odnela simboličan poklon. Međutim, ubrzo je doživela iznenađenje – sledećeg jutra poklon joj je vraćen brzom poštom, uz prateće pismo.

Službenica se u pismu zahvalila na pažljivom gestu, ali je istakla da je ona pomažući Nataši – samo radila svoj posao, te da poklon, ma koliko bio simboličan, ne može da primi. Pogledajte u videu šta se tačno dešavalo i šta je sve američka službenica odgovorila, a na kraju priče ostaje pitanje koje i Nataša postavlja: da li bi ikada u Srbiji državni službenik postupio na isti način?

 

D. Stupar
Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.nasiusvetu.com

 

 

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More