Srpska snajka kumuje engleskom princu?

Foto: printscreen/Instagram Jessica Mulroney
352

Tek što je rođeno još jedno praunuče britanske kraljice Elizabete, odnosno sin vojvotkinje i vojvode od Saseksa, Megan Markl i princa Harija, londonski mediji spekulišu ko će biti kum novorođenčetu.

Kao favorit slovi proslavljeni glumac Džordž Kluni, a među kandidatiima pojavilo i ime srpske snajke – Kanađanke Džesike (devojački Braunštajn) Malruni.

Ona je dugogodišnja najbolja prijateljica Megan Markl i sa svojim sinovima blizancima Brajanom i Džonom bila je u prvoj pratnji Megan Markl kada se Megan udavala.

View this post on Instagram

Almost a year ago… google photo reminder.

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

Modna kreatorka Džesika je udata za novinara i TV voditelja Bena Malrunija, sina Milice- Mile Pivnički i nekadašnjeg kanadskog premijera Brajana Malrunija. Ben i Dzesika Malruni sa sinovima i ćerkom Izabelom žive u Torontu.

Milin otac i Benov deda, neuropsihijatar iz Montreala, dr Dimitrije -Mita Pivnički rođen je 1918. godine u Novom Bečeju i studije medicine završio je 1941. u Mađarskoj. Bio je duboko religiozni pravoslavni Srbin, krsna slava mu je Sveti Nikola, ali i dugogodišnji počasni predsednik Srpske narodne odbrane u Kanadi.

Posle Drugog svetskog rata, pre nego što je 1958.godine emigrirao iz tadašnje Jugoslavije i nastanio se u Montrealu, dr Dimitrije Pivnički je radio kao lekar u Mostaru i Sarajevu, gde je 1952. godine oženio medicinsku sestru Bogdanku Bobu Ilić i sa njom izrodio sina Jovana i kćeri Miliciu i Ivanu.
Njegova ćerka Milica- Mila Pivnički, udata Malruni je rođena 1953. u Sarajevu. U Kanadu se doselila sa roditeljima 1958. kao petogodišnja devojčica. Za Brajana Malrunija udala se 1973. i sa njim pored sina Bena dobila ćerku Karolinu i sinove Marka i Nikolu.

R. LONČAR

Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.nasiusvetu.com

Izvor Naši i svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More