Šta treba da se nađe u vašem koferu za Ameriku?

Foto/Printscreen/You Tube
292

Ukoliko se spremate da u okviru studentskog programa “Work and travel” otputujete u Ameriku, dobili ste vizu, avionska karta je spremna – preostaje vam još samo da se spakujete i krenete.

Iako se čini da je posle svega obavljenog pakovanje najlakši deo posla, to  i nije baš tako. Šta da ponesem, da li će mi možda trebati ovo ili ono, da li ću moći tamo da kupim neophodne sitnice? Pred ovakvim i sličnim pitanjima koja počinju da se roje, lako se može desiti da se spakuju potpuno nepotrebne stvari u prtljag, a da možda previdi nešto što će zaista biti potrebno na drugom kontinentu.

Pre nego što napravite spisak stvari “za poneti”, najpre se raspitajte šta je dozvoljeno a šta ne da se unese u zemlju u koju odlazite. Proverite carinske propise, kako se ne bi našli u situaciji da na aerodoromu morate da bacite nešto iz vašeg kofera.

Srpska studentkinja Marija Maša Dimić je u okviru programa “Work and travel” boravila u Sjedinjenim Američkim Državama, i na svom Jutjub kanalu “Mašin dnevnik” u videima deli iskustva sa onima koji se pripremaju na isto. Ovoga puta, Maša je rešila da govori o tome šta sve treba da se nađe u koferu za Ameriku.

Poslušajte njene praktične i korisne savete, možda vam pomognu prilikom pakovanja:

 

D.Stupar

Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.nasiusvetu.com

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More