Teška životna priča krije se u stihovima pobedničke pesme Evrovizije (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
115

TEL AVIV – Dankan Lorens, holandski predstavnik na ovogodišnjoj „Evroviziji“, dotakao je srca miliona ljudi koji prate ovo takmičenje, a, premda su mnogi osetili specifičnu emociju koju nosi pesma „Arcade“, malo ko zapravo zna koliko se teška životna priča krije u ovim stihovima.

Naime, u intervjuu za britanski The Sun, 25-godišnji pevač, pobednik „Evrovizije“, otkrio je da je nadahnuće za ovu numeru došlo iz velikog bola.

„Inspirisala me je prerana smrt osobe koju sam voleo“, izjavio je Dankan, ne želeći pritom da iznosi više detalja o tome, osim što je podvukao da je u pitanju zaista rana životna dob.
„Arcade“ (engl. „Arkada“) je priča o traganju za ljubavlju svog života. Ona predstavlja nadu za dostizanjem nečega što ponekad baš i nije moguće, dodao je Lorens.
Podsetimo, Dankan Lorens je osvojio ubedljivo prvo mesto na ovogodišnjoj „Evroviziji“ tako što je imao čak 27 bodova više od drugoplasiranog predstavnika Italije.

Proglašena pobednička pesma Evrovizije 2019 (VIDEO + FOTO)

Izvor Blic, Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More