Afera “Ibica” dobila epilog u nagradnoj igri i putovanju u “Štrahe vilu”

Foto: wikipedia
115

BEČ – Vilu na Ibici poznatu sada po aferi Štrahe , pošto je u njoj nastao snimak koji je doveo do rušenja lidera Slobodarske partije Austrije (FPO) Hajnc Kristijana Štrahea, u Bečki dnevnik „Esterajh“ i televizija „Oe24“ organizuju nagradnu igru u kojoj nude boravak za dve osobe u ovom zdanju koje će ući u austrijsku istoriju.

Ovaj mediji organizuje nagradnu igru i nudi vikend u „legendarnoj Štrahe-vili“ na Ibici za dve osobe, uključujući i let.

U toj vili je navodna nećaka jednog ruskog milijardera postavila klopku Štraheu, preko njegove desne ruke Johana Gudenusa.

Štrahe je, na večeri koja je u toj vili organozovana, sagovornoci obećao državne poslove za finansijsku podršku njegovoj stranci, uz zaobilaženje kontrolnih organa, posebno finansijskih.

Inače ta vila, koju je navodna nećaka ruskog milijardera Štraheu prikazala kao svoju, se izdaje i moguće je unajmiti je.

Afera „Ibica“ glavna je tema od prošlog petka uveče u Austriji i svi mediji su u znaku krize koju je izazvala.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More