Dan za dobre vesti, najbolji centar sveta rekao “da” svojoj zemlji!

Vreme za slavlje je tek kada se osvoje trofeji, ali Srbija ima razloga da se raduje jer će sa njim biti mnogo bliža zlatu u Kini

AP Photo/Mary Altaffer
224

Ljubitelji košarke u Srbiji više ne moraju da brinu i da biju glavom, zvanično najbolji centar NBA lige potvrdio je da će igrati za svoju zemlju na Svetskom prvenstvu u Kini.

U izjavi Tanjugu centar Denvera Nikola Jokić izjavio je da bi zlatna medalja sa “Orlovima” predstavljala krunu na sjajnu sezonu.

Veoma sam zadovoljan sa svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu, u kojoj sam nastupao na All staru i bio izabran u prvu petorku NBA. Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari“, rekao je Jokić Tanjugu.

Ako ste i imali dilemu, sada je zvanično, Nikola Jokić dobio neverovatno priznanje! (FOTO)

Srpski centar koji je juče uvršten u najbolju petorku NBA lige za sezonu 2018/19 tako je potvrdio da će braniti boje Srbije što je svakako vest dana.

Kasno sinoć stigla je potvrda da je supertalentovani Mario Nakić izabrao da nastupa za “Orlove”, pa nema dileme da ćemo 24. maj pamtiti po lepim košarkaškim vestima.

Nakić odgovorio Đorđeviću na dobrodošlicu: Hvala puno, selektore!

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More