Srpski emigrant u Norveškoj: Laž je da se mnogo radi u Evropi (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
437

Uvreženo je mišljenje među nama sa Balkana, da se u zemljama zapadne Evrope mnogo više, teže i napornije radi nego kod nas. Ipak, da li je to zaista tako, i šta tačno podrazumeva rečenica “mnogo se radi”?

Vasa iz Srbije već nekoliko godina živi i radi u Norveškoj, a poznat je i pratiocima njegovog Jutjub kanala “Život u Norveškoj”. U snimcima koje objavljuje na kanalu, priča o brojnim temama koje se tiču života u toj severno-evropskoj zemlji. U novom videu Vasa govori o stvarima vezanim za mišljenje o tome koliko se radi na zapadu.

Upoređujući uslove rada u Srbiji i Norveškoj, kao i zaradu stečenu tim radom, on analizirajući objašnjava da je spomenuta premisa zapravo netačna.

“Ako punim kapacitetom radite ovde i punim kapacitetom tamo kod nas, ispada da je ovde neuporedivo lakše i da se manje radi. Kako?”, kaže Vasa, a na koji način on ovo objašnjava pogledajte u videu:

 

D.Stupar

Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.nasiusvetu.com

 

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More