Iz Natašinog iskustva: Koliko koštaju stanovi i kuće u Americi? (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
1,243

Beograđanka Nataša Lazić Milošević emigrirala je u Ameriku pre nešto više od jedne decenije. Ona je bila jedna od onih srećnika koji su “zelenu kartu” dobili na lutriji, pa je već dvanaestu godinu stanovnica ovog kontinenta.

Redovno na svom Jutjub kanalu “NLM život u Americi” u videima priča o svim temama koje interesuju ljude koji bi želeli da odu u Ameriku, i poput nje i njene porodice, tamo otpočnu svoju novu životnu etapu.

Najčešća pitanja koja joj postavljaju pratioci njenog kanala se odnose se na cene nekretnina. Zato se Nataša u videu “Koliko koštaju stanovi i kuće u Americi – Vegas vs NY” pozabavila ovom tematikom.

Istražujući oglase i govoreći iz svog iskustva, pokazala je konkretne primere iz kojih može da se stekne uvid u situaciju sa nekretninama. Da li je na čuvenom Menhetnu u Njujorku “paprena” cena kvadratnog metra, kao i da li je Harlem još uvek mesto za život sa lošom reputacijom ili se to promenilo, ona objašnjava iznoseći činjenice.

Otkriva i podatke o renoviranju stambenog prostora. Kakvi su majstori u Americi, koliko naplaćuju svoje usluge i da li ih je lako pronaći, Nataša kaže:

“Ako hoćete da renovirate kuhinju, to je katastrofalno skupo u Americi. Osim ako ne nađete ljude, a to morate po preporuci, koji nemaju licencu. A to je rizik… To su najčešće Meksikanci koji rade bez licence, oni vam daju pristupačnu cenu, pet puta manju. Oni rade po preporuci, jer se plaše da ih neko ne prijavi. Ovi drugi (majstori) koji imaju licence, oni deru…”.

Pogledajte u videu sve detalje Natašine priče o tome koliko koštaju stanovi u kuće u Las Vegasu i Njujorku:

 

D. Stupar
Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.nasiusvetu.com

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More