Počele gužve na granicama: Evo gde su moguća višesatna čekanja (FOTO)

Preševo. izlaz ka Makedoniji, AMSS
319

Prvi dan vikenda uoči 1. jula, kada su načešće smene tursita, osvanuo je sa gužvama na graničnim prelazima, a kako je saopštio AMSS, na ulazu i izlazu iz Mađarske i Hrvatske moguća su i višesatna zadržavanja, piše Blic.

Na kamerama AMSS jutros se mogu videti kilometarske kolone na većini graničnih prelaza. Najduže kolone formirale su se na graničnom prelazu Horgoš, gde je trenutno nepregledna kolona vozila.

Horgoš, ulaz u Srbiju iz Mađarske, 11:05, AMSS

Nešto duže kolone vozila formirale su se i na Preševu, na izlazu iz Srbije ka Makedoniji, ali se prelazak preko granice odvija normalnom brzinom.

Batrovci, Ulaz u Srbiju, 11:08, AMSS

AMSS je saopštio danas da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža nego na graničnim prelazima u Srbiji.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama trenutno nema zadržavanja.

Gradina, Izlaz iz Srbije, ka Bugarskoj, 11:05, AMSS

S obzirom na očekivan povećan intenzitet saobaćaja, Uprava granične policije će u narednom periodu i u predstojećoj turističkoj sezoni, preduzeti sve neophodne mere i radnje kako bi se ubrzao promet putnika, a biće angažovani svi raspoloživi kadrovski i tehnički kapaciteti.

„Uprava granične policije u narednom periodu očekuje povećanje intenziteta saobraćaja na najvećim graničnim prelazima na Koridoru 10, pre svega na graničnim prelazima Batrovci, Horgoš, Gradina i Preševo, kao i na ostalim graničnim prelazima u Republici Srbiji“, navodi se u odgovoru na upit Tanjuga.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More