Srpska košarkašica apsolutni heroj prvenstva, ali ne zbog koša sa pola terena! (FOTO)

Foto: printcsreen/Instagram
252
Iako je evropsko prvenstvo u ženskoj košarci tek startovalo, ono već ima svog apsolutnog heroja, a to je iskusni kapiten reprezentacije Srbije, Jelena Bruks Milovanović.

Pre samo tri meseca košarkašica Jelena Bruks (Milovanović) je na svet donela sina Matea, a sada sa ponosom predvodi svoju Srbiju na Evropskom prvenstvu.

Ali tu nije kraj iznenađenja!

Sjajne srpske košarkašice u jednoj izuzetno dramatičnoj završnici uspele su da savladaju odličnu selekciju Belgije i tako izbore direktan plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Imali smo ludu završnicu, nestvarnu “krađu” lopte u poslednjem napadu i trojku sa centra terena… Međutim, sve to je palo u drugi plan, kada se nakon meča pojavila fotografija na kojoj kapiten naše reprezentacije Jelena Bruks u dresu Srbije grli i ljubi svog naslednika Matea.

View this post on Instagram

MOMMY'S BOY ❣❣❣

A post shared by Jelena Brooks (@jelenabrooks) on

Jelena je nakon meča izjave davala sa bebom u naručju, jer nije želela više ni minut da se odvoji od svoje najveće ljubavi.

Košarkaški savez Srbije joj je maksimalno izašao u susret. Dozvolili su joj da bude sa bebom na pripremama. Naporno je radila na treninzima, a tokom pauza je presvlačila pelene, hranila sina, uspavljivala… Dres reprezentacije za nju je svetinja i vredan je svake žrtve.

Iako su mnogi mislili da je to nemoguće, Jelena je dokazala suprotno. Uložila je velike napore i uspela je!

Izvor Žena blic,Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More