Scena sa autobuske stanice zbog koje će svima koji su otišli iz otadžbine bar zastati knedla u grlu (FOTO)

Foto: pixabay
140
Fotografija para koji se rastaje na autobuskoj stanici u Tuzli brzo se proširila društvenim mrežama i prikupila dosta komentara.
“On odlazi u svet, odlazi tražeći nešto što ovde nije našao. Ostavlja svoju ženu i dete koje nije ni svesno da odlazi, a ono malo biće puno sreće nosi plišanog medu po stanici, tata je grli pogledom rosnim”, tako je započeo priču Irdin Bećirović koji je uslikao ovaj prizor.

Stanica Tuzla.Sati 10:30.Dana 01.07(ponedjeljak)Slika i prizor mladog para u zagrljaju, zagrljaju nakon kojeg…

Gepostet von Irdin Bećirović am Montag, 1. Juli 2019

“U prizoru koji je trajao nekoliko trenutaka mnogo je testova koji nisu položeni. Pade na testu ono jako muško, prsi se, da bi na kraju pustio suzu. U stvari ko da je bitno koliko si muško, ostavljaš nešto za šta se živi, kome je bitno koliko si muško. Pade država na testu, ona država koja treba da nas sve zagrli kako bi bili na okupu, ona država koja treba da kaže vi ste naši sinovi ovde je vama mesto. Palo je svašta nešto, ali ništa tako bolno kao rastanak”, napisao je Bećirović komentarišući sve veći broj ljudi koji odlazi u inostranstvo na rad.

Komentari su se samo ređali, od onih koje su se odmah pronašli u ovoj priči do onih koji ga osuđuju što ostavlja porodicu.

“Neka je svima sretan put..gore vam nemože biti..šta vam vrijedi rodna gruda kad ne živite nego prezivljavate..radije par mjeseci razdvojenosti ali se isplati. Ne živi se od rodne grude..živi se od rada i zarade..koja je u našim zemljama jadna i bjedna”, jedan je od komentara na ovaj post.

 

Izvor Radio Sarajevo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More