Austrijski mediji: Ovo je mogući uzrok eksplozije u zgradi u Beču, u kojoj je poginula Srpkinja

AP Photo/Ronald Zak
185

Postoji mogućnost da je eksplozija u jednoj opštinskoj zgradi u Beču, kada je poginula Srpkinja Ana B, namerno izazvana, prenose austrijski mediji.

Nakon incidenta usled kojeg se urušilo pola zgrade, bilo je reči da se radi o eksploziji gasa, ali je bilo nejasno da li ju je izazvao pokvareni kotao za grejanje na gas ili neispravne instalacije u zgradi.

Istraga o uzroku još traje, ali se sve češće može čuti da se nije radilo o nesreći, već da je eksplozija namerno izazvana.

Mnogo toga govori u prilog tome, ističe bečki dnevnik “Esterajh”, podsećajući da su instalacije gasa u zgradi nedavno pregledane i da nije ustanovljen nijedan problem.

Eksplozija se dogodila u jednom stanu koji je najviše razoren, a u njemu je pronađen još jedan leš, za koji je teško ustanoviti pol i identitet.

Međutim, pretpostavlja se da se radi o Danielu S. (22), kuvaru po struci, koji je par dana pred eksploziju izgubio posao, što ga je teško pogodilo.

Srpkinja, majka dvoje dece, žrtva eksplozije u Beču

Jačina eksplozije takođe ukazuje na to da je namerno izazvana.

Istraga je još u toku, a rezultati će biti poznati tek za par nedelja.

Eksplozija u Beču, urušila se zgrada, ima povređenih (FOTO+VIDEO)

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More